Çorum Deprem : Corum Da Da Risk Buyuk / Çorum'da meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem afad son depremler sayfasında yerini aldı.

Çorum Deprem : Corum Da Da Risk Buyuk / Çorum'da meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem afad son depremler sayfasında yerini aldı.. Afad tarafından yapılan açıklamada çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği yer aldı. Çorum'da 4.7 şiddetinde deprem meydana geldi. + çorum'da merkez üssü i̇skilit olan 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Corum yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Son dakika çorum deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nin. Çorum'da bugün 16.10 sularında 10 saniye süren 3.9 şiddettinde deprem yaşandı. Çorum'da 4.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli korkuya sebep oldu.

Corum Da 4 2 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Evrensel
Corum Da 4 2 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Evrensel from www.evrensel.net
Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nin. Çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 29.07.2016 18:32 çorum gazeteciler cemiyeti'nden tbmm'ne ziyaret. Boğaziçi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre bugün saat 04.53'te bayat merkezli 2.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü (krdae). Çorum'un uğurludağ ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Günün son dakika deprem haberi çorum ilinden geldi. Giriş:04 temmuz 2019 02:53 güncelleme:10 mart 2021.

Son dakika çorum deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nin. Afad verilerine göre saat 16.11'de çorum'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Çorum'da bugün 16.10 sularında 10 saniye süren 3.9 şiddettinde deprem yaşandı. Çorum depremi hakkında son dakiak bilgileri emlakpencerem.com'da. Çorum'da meydana gelen deprem yakın illerden kastamonu tosya'da da hissedildiği son dakika haberleri arasında. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü (krdae). Genel 3 yıl önce, son güncelleme: Çorum'da 4.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Günün son dakika deprem haberi çorum ilinden geldi. Depremde mal ve can kaybı yaşanmazken vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli korkuya neden oldu. Afad'dan yapılan açıklamaya göre saat 14.57'de meydana gelen depremin 5 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi. Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli olarak korkuya sebep oldu.

Çorum'dan gelen son dakika haberine göre şiddetli bir deprem gerçekleşti. Ahmet ercan, çorum, merzifon, amasya ile erzincan ve doğusunun depremin beklendiği yerler olduğunu açıkladı. Çorum'da meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem afad son depremler sayfasında yerini aldı. Çorum i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Depremde mal ve can kaybı yaşanmazken vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

Corum Deprem De Riskli Bolgede Kanal 19 Tv Corum Haber Guncel Son Dakika
Corum Deprem De Riskli Bolgede Kanal 19 Tv Corum Haber Guncel Son Dakika from www.kanal19tv.com
Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü (krdae). Afad internet sitesinde yer alan bilgilere göre çorum'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 29.07.2016 18:32 çorum gazeteciler cemiyeti'nden tbmm'ne ziyaret. Çorum'da meydana gelen deprem yakın illerden kastamonu tosya'da da hissedildiği son dakika haberleri arasında. Depremde mal ve can kaybı yaşanmazken vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nin. Çorum'dan gelen son dakika haberine göre şiddetli bir deprem gerçekleşti. Çorum'da 4.7 şiddetinde deprem meydana geldi.

Çorum'dan gelen son dakika haberine göre şiddetli bir deprem gerçekleşti.

Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli olarak korkuya sebep oldu. 29.07.2016 18:32 çorum gazeteciler cemiyeti'nden tbmm'ne ziyaret. Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli korkuya sebep oldu. Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli korkuya neden oldu. Saat 13:32'de merkezi çorum'un celilkırı ilçesi olan 2,8. En son çorum deprem haberleri anında burada. Çorum'un i̇skilip ilçesinde 4.0 ve 3.9 şiddetinde meydana gelen iki deprem sırasında yaşanan korkulu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. + çorum'da merkez üssü i̇skilit olan 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Afad tarafından yapılan açıklamada çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği yer aldı. Ahmet ercan, çorum, merzifon, amasya ile erzincan ve doğusunun depremin beklendiği yerler olduğunu açıkladı. Corum yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nin. Çorum'da 4.7 şiddetinde deprem meydana geldi.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nin. Merkezüssü çorum merkez olarak açıklanan depremin yerin 7,17 kilometre derinliğinde meydana. En son çorum deprem haberleri anında burada. Günün son dakika deprem haberi çorum ilinden geldi. Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli olarak korkuya sebep oldu.

1943 Amasya Corum Tokat Ordu Ve Kastamonu Da Deprem Oldu 4016 Kisi Oldu 23 785 Ev Yikildi Ordu Tarih Turkler
1943 Amasya Corum Tokat Ordu Ve Kastamonu Da Deprem Oldu 4016 Kisi Oldu 23 785 Ev Yikildi Ordu Tarih Turkler from i.pinimg.com
Çorum'un i̇skilip ilçesinde 4.0 ve 3.9 şiddetinde meydana gelen iki deprem sırasında yaşanan korkulu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli korkuya neden oldu. Boğaziçi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre bugün saat 04.53'te bayat merkezli 2.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrasında bazı vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı görülürken herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı bildirildi. Çorum'da bugün 16.10 sularında 10 saniye süren 3.9 şiddettinde deprem yaşandı. Çorum'da meydana gelen deprem yakın illerden kastamonu tosya'da da hissedildiği son dakika haberleri arasında. En son çorum deprem haberleri anında burada. Çorum i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz.

En son çorum deprem haberleri anında burada.

Çorum'da meydana gelen deprem yakın illerden kastamonu tosya'da da hissedildiği son dakika haberleri arasında. Çorum uğurludağ'da 4.2 büyüklüğünde deprem. Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli korkuya neden oldu. Genel 3 yıl önce, son güncelleme: Deprem sonrasında bazı vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı görülürken herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı bildirildi. Günün son dakika deprem haberi çorum ilinden geldi. + çorum'da merkez üssü i̇skilit olan 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Çorum depremi hakkında son dakiak bilgileri emlakpencerem.com'da. Çorum deprem haberi sayfasında en son yaşanan çorum deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne mavifm'e eklenen çorum deprem haber başlıkları yer almaktadır. Boğaziçi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre bugün saat 04.53'te bayat merkezli 2.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan açıklamada çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği yer aldı. Afad'dan yapılan açıklamaya göre saat 14.57'de meydana gelen depremin 5 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi. 29.07.2016 18:32 çorum gazeteciler cemiyeti'nden tbmm'ne ziyaret.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code